نگاه به صنعت باید فرابخشی و برای رونق تولید باشد - پایگاه خبری گیل نویس
تاریخ : جمعه, ۲۴ اسفند , ۱۴۰۳
7

نگاه به صنعت باید فرابخشی و برای رونق تولید باشد

  • کد خبر : 18003
  • ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۷
نگاه به صنعت باید فرابخشی و برای رونق تولید باشد

رئیس سازمان صمت گیلان، گفت: همه مسئولین و دست اندرکاران نظام به ایجاد رویکرد واحد در بستر اقتصاد و اشتغال ایمان دارند لذا نگاه به صنعت باید فرابخشی و برای رونق تولید باشد.

به گزارش «گیل نویس»، نشستی به منظور رفع چالشها و بررسی مشکلات صنعت فولاد به ویژه مجتمع فولاد گیلان با حضور نماینده دکتر محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و رئیس سازمان در محل مجتمع فولاد گیلان واقع در شهر صنعتی رشت تشکیل گردید.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در این نشست در جمع هیئت مدیره مجتمع فولاد گیلان از لزوم رویکرد ویژه به حوزه تولید سخن گفت و اظهار داشت: همه مسئولین و دست اندرکاران نظام به ایجاد رویکرد واحد در بستر اقتصاد و اشتغال ایمان دارند لذا نگاه به صنعت باید فرابخشی و برای رونق تولید باشد.

فرهاد دلق پوش از حضور مسئول دفتر ویژه رئیس سازمان برنامه بودجه کشور، کریم کشور دوست، در این نشست قدردانی کرد و افزود: استفاده از تمام ظرفیتهای معنوی و سیاسی جهت رفع موانع تولید و روند افزایش اشتغال، لازمه مواجهه با تمام قوا در برابر هجمه تحریم های خصمانه دشمن است.

وی در ادامه تاکید کرد: نوکری و خدمت به کارآفرینان و تولیدکنندگان را از وظایف و تکالیف خود و مجموعه ام می دانم و منتی نیز بر هیچ کس ندارم ولی باید مدیران بخش تولید نیز تلاش بی‌وقفه و پیگیری لازم را داشته باشند.

این مسئول شرط گذر از این رکود نسبی را برداشتن گام‌های محکم تر از سردمداران بخش تولید دانست و گفت: قطعاً با هم افزایی تمام پتانسیل‌های ملی و استانی این موفقیت حاصل خواهد شد چون هدف استفاده مطلوب از امکانات و منابع برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در حوزه تولید و توسعه اشتغال در استان گیلان است.

در ادامه کریم کشور دوست، مسئول دفتر دکتر نوبخت در گیلان پس از بیان اظهارات و مطالبه هیئت مدیره مجتمع فولاد گیلان مبنی بر نیاز مبرم به تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت برای طرح توسعه 150 هزار تن ورق گالوانیزه و پیش بینی اشتغال افزون بر 80 نفر که نیمه تمام مانده است، قول مساعد داد که پیگیری لازم را جهت تامین نقدینگی واحد به انجام برساند.

گفتنی است، در صنعت فولاد 9 واحد شمش و میلگرد با اشتغال بیش از سه هزار 200 نفر در گیلان به صورت مستقیم فعالیت دارند که یک هزار و 200 نفر آن در مجتمع فولاد گیلان مشغولند.

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=18003

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها