تاریخ : دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵
0

بازپس‌گیری ۱.۵ هکتار اراضی ملی به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال

  • کد خبر : 35240
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۴
بازپس‌گیری ۱.۵ هکتار اراضی ملی به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان از بازپس‌گیری یک‌ونیم هکتار از اراضی ملی شهرستان لنگرود خبر داد و گفت: این اراضی که ارزش آن‌ها حدود ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود، با اجرای حکم قضایی و همکاری یگان حفاظت منابع طبیعی و نیروی انتظامی از تصرف افراد سودجو خارج و به بیت‌المال بازگردانده شد.

به گزارش گیل‌نویس، حفاظت از عرصه‌های ملی و مقابله با زمین‌خواری از مهم‌ترین مأموریت‌های اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان است و در همین راستا، عملیات رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان لنگرود با هماهنگی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی به اجرا درآمد.

کامیار مرزبانی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان با اشاره به اجرای این عملیات اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنگرود با هماهنگی مقام‌های قضایی و همکاری نیروی انتظامی، نسبت به اجرای عملیات رفع تصرف اراضی ملی در روستای کچل‌بن و منطقه اطاقور این شهرستان اقدام کردند.

وی با بیان اینکه این عملیات پس از طی تمامی مراحل قانونی و اخذ احکام لازم از مراجع قضایی انجام شد، افزود: نیروهای یگان حفاظت با حضور در محل، نسبت به رفع آثار تصرف، جمع‌آوری مستحدثات و آزادسازی عرصه‌های ملی اقدام کرده و این اراضی را به مالکیت دولت و بیت‌المال بازگرداندند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با اشاره به وسعت اراضی بازپس‌گیری‌شده تصریح کرد: در مجموع یک‌ونیم هکتار از اراضی ملی در این عملیات آزادسازی شد که ارزش ریالی آن بر اساس برآورد کارشناسان حدود ۱۵۰ میلیارد ریال است.

مرزبانی با تشریح نحوه تصرف این اراضی گفت: متصرفان با استفاده از پایه‌های چوبی و سیم‌خاردار، عرصه‌های ملی را محصور کرده بودند و قصد داشتند این اراضی را در اختیار خود نگه دارند، اما با اجرای حکم قضایی تمامی موانع ایجادشده جمع‌آوری و اراضی به وضعیت اولیه بازگردانده شد.

وی با تأکید بر اینکه یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت مستمر عرصه‌های ملی را رصد می‌کند، اظهار کرد: هرگونه تصرف، تخریب، تجاوز و تغییر کاربری غیرمجاز اراضی ملی در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی نسبت به رفع تصرف و برخورد قانونی با متخلفان اقدام می‌شود.
کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان با بیان اینکه حفظ منابع طبیعی وظیفه‌ای همگانی است، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب یا تصرف اراضی ملی، موضوع را از طریق ادارات منابع طبیعی یا یگان حفاظت اطلاع‌رسانی کنند تا اقدامات قانونی در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد که منابع طبیعی از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده است و اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، با هرگونه تعرض به اراضی ملی قاطعانه برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد سودجویان حقوق عمومی را تضییع کنند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=35240

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها