به گزارش سرویس فرهنگی «گیلنویس» ، به نقل از روابط عمومی حج و زیارت گیلان حسن فعال،از فراخوان ودیعه گذاران ۱۰ میلیون ریالی سال ۸۶ خبر داد و اظهار کرد:به سپرده گذاران سال ۸۶ توصیه می شود از این فرصت پیش آمده استفادع کنند، زیرا با تکمیل ظرفیت ثبت نام این گروه زائرین متوقف می شود.
وی با بیان اینکه امسال ۷۹۵ نفر زائر گیلانی در قالب ۶ کاروان به حج تمتع اعزام می شوند، افزود:به طور عادی اعزام این گروه زائرین سال ها به طول می انجام که این فرصت مناسبی است تا افرادی که تمایل به اعزام دارند هر چه سریعتر نسبت به اعزام خود اقدام کنند .
مدیر حج و زیارت گیلان خاطرنشان کرد:با توجه به افزایش اعزام زائرین حج تمتع در سال جاری ظرفیت استان نیز در این خصوص بین ۲۰ الی ۲۵ درصد افزایش داشته که این امر اعزام هر چه بیشتر زائرین گیلانی را به دنبال داشته است .
وی یاد آور شد:امسال ٧٩۵ نفر زائر گیلانی در قالب ۶ کاروان به حج تمتع اعزام می شوند که از این ظرفیت ۸۰ درصد تکمیل شده است.
انتهای پیام / ایسنا









