تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
7

مشاور قالیباف: مجری مناظره‌ها باید تغییر کند

  • کد خبر : 15124
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۲
مشاور قالیباف: مجری مناظره‌ها باید تغییر کند

مشاور سیاسی قالیباف گفت: یکی از موارد شکایات این بود که به آقای روحانی دو دقیقه زمان بیشتری برای صحبت اختصاص داده شد.

به گزارش سرویس سیاسی «گیل نویس» ، حسین قربان زاده، مشاور سیاسی محمدباقر قالیباف با اشاره به موارد شکایت این کاندیدا به کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات پس از اولین مناظره تبلیغاتی گفت: یکی از موارد شکایات این بود که به آقای روحانی دو دقیقه زمان بیشتری برای صحبت اختصاص داده شد.

وی افزود: مطابق ماده ۶۴ قانون انتخابات اگر اتهامی به فردی زده شود، باید به همان اندازه برای پاسخ گویی زمان داده شود، در مناظره اتهاماتی از سوی آقایان روحانی و جهانگیری به قالیباف مطرح شد که خواسته شده برای پاسخگویی به این اتهامات زمانی در نظر گرفته شود.

قربانزاده تصریح کرد: موضوع دیگر بحث بی طرفی مجری بود که مطابق با قانون انتخابات باید تضمین بی طرفی مجری برنامه وجود داشته باشد در حالی که آقای حیدری در پایان زمان قانونی هر کاندیدا به فرد تذکر می داد و صحبت او را قطع می کرد، در حالیکه درباره آقای روحانی منتظر ماند تا صحبت ایشان تمام شود و این تذکر با ملایمت داده شد.

مشاور سیاسی قالیباف خاطرنشان کرد: شائبه هایی درباره  حضور آقای حیدری در برخی مراسم های آقای روحانی وجود دارد بنابراین ما معتقدیم مجری مناظره باید تغییر کند.

انتهای پیام / مهر

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=15124

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها