تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
6

بیمارستان‌های رشت هنوز به وضعیت مطلوب نرسیدند

  • کد خبر : 14606
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۰
بیمارستان‌های رشت هنوز به وضعیت مطلوب نرسیدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ساخت نخستین بیمارستان‌های کشور در شهر رشت اشاره کرد و گفت: بیمارستان‌های شهر رشت هنوز به وضعیت مطلوب نرسیدند.

به گزارش سرویس اجتماعی «گیل نویس» ، شاهرخ یوسف‌زاده چابک با اشاره به اینکه شهر رشت این افتخار را دارد در ردیف نخستین شهرهای کشور باشد که در آن بیمارستان ساخته شده است اظهار کرد: پزشکی از شکل حکیم‌باشی تا به صورت امروزی که فارغ‌التحصیلان دانشکده پزشکی در آن طبابت می‌کنند در شهر رشت طی شده است.

وی به بهره‌برداری از بیمارستان پورسینای شهر رشت در سال ۱۳۰۷ در ۹۰ سال گذشته اشاره کرد و افزود: بیمارستان مذکور پس از بیمارستان سینای تهران دومین بیمارستانی محسوب می‌شود که در کشور احداث شده اما فرسودگی در بیمارستان‌‌های رشت همراه با کار طاقت‌فرسایی که در آنها وجود دارد با توجه به اینکه این شهر پیشتاز ساختن بیمارستان بوده، شرایطی را پدید آورد که امروز تمام بیمارستان‌های احداث شده نیازمند عزم و همت جدی برای بازسازی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بیمارستان تمام شهرهای اطراف شهر رشت تا پایان سال جاری بازسازی می‌شوند، تصریح کرد: تا پایان امسال بازسازی بیمارستان شهرستان‌های مختلف استان به اتمام می‌رسد.

یوسف‌زاده چابک از ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی پرفسور سمیعی در سایت لاکان رشت در محل بزرگراه سراوان ـ فومن خبر داد و بیان کرد: بیمارستان مذکور توسط پرفسور سمیعی کلنگ‌زنی شده و تا پایان سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسد.

*نقشه جامع درمانی گیلان طراحی شد

وی به طراحی نقشه جامع درمانی گیلان اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای احداث بیمارستان یک‌هزار تختخوابی در کنار بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی پرفسور سمیعی در حال انجام است و در مجموع یک‌هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی در سایت لاکان برای مردم استان ایجاد می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه احداث بیمارستان مذکور دسترسی مردم منطقه غرب شامل شهرستان‌های آستارا، تالش، صومعه‌سرا، شفت و ماسال به مرکز درمانی را آسان می‌کند، یادآور شد: بیماران منطقه شرق گیلان از طریق بزرگراه سراوان ـ فومن و جنوب در شهرستان رودبار به‌راحتی می‌توانند به مرکز درمانی یک‌هزار و ۴۰۰ تختخوابی سایت لاکان دسترسی داشته باشند.

انتهای پیام / فارس

 

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=14606

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها