تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
0

کشف محموله ۲۷۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شهرستان آستارا

  • کد خبر : 34434
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۱
کشف محموله ۲۷۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شهرستان آستارا
فرمانده انتظامي شهرستان آستارا از کشف مقدار2تن و 700 کيلوگرم آرد قاچاق در بازرسي از تعداد 2 دستگاه خودروي باري نيسان و 1دستگاه خودروي سواري سمند در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش گیل‌نویس، سرهنگ “مرتضی احدی” با اعلام این خبر افزود: عوامل ایستگاه ایست بازرسی فرماندهی انتظامی شهرستان آستارا در اجرای طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا در حین کنترل و پایش خودروهای عبوری از محورایست بازرسی که قصد ورود به داخل شهرستان را داشته اند به ۲دستگاه خودروی باری نیسان و ۱دستگاه خودروی سواری سمند مشکوک که در این راستا خودروهای فوق با رعایت کلیه ضوابط و مقررات جهت بررسی بیشتر متوقف شدند.

این مقام انتظامی در ادامه خبر تصریح کرد: مامورین ایست بازرسی این شهرستان مقدار۲۷۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق از نوع آرد نانوائی که فاقد هرگونه مدارک حمل و پته گمرکی بوده در بازرسی از خودروهای مذکور کشف نمودند که برابر نظریه کارشناسی ارزش آردهای قاچاق کشف شده بالغ بر ۱ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال معادل صد و دو میلیون تومان برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان آستارا، اذعان نمود: این پرونده دارای ۳ نفر متهم ۲۹ ، ۴۳ و ۶۰ ساله می باشد که متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و خودروهای حامل آرد قاچاق نیز در پارکینگ توقیف و محموله آرد کشف شده نیز به شرکت تعاونی روستائی شهرستان آستارا تحویل داده شد.

سرهنگ احدی در پایان با اشاره به اینکه، پلیس به صورت شبانه روزی و با بهره گیری از تمامی امکانات برای برقراری نظم و امنیت تلاش می کند اظهار داشت:مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ آماده دریافت اخبار و اطلاعات شهروندان در خصوص شناسائی و برخورد با مجرمان است.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=34434

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها