تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
2
مسئول بسیج جامعه زنان کشور:

مادران و همسران شهدا الگوی جهانی ایثار هستند

  • کد خبر : 33811
  • ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
مادران و همسران شهدا الگوی جهانی ایثار هستند
مسئول بسیج جامعه زنان کشور در اجلاسیه شهدای زن رشت، زنان مسلمان را پرچمداران استقامت و تربیت نسل انقلابی معرفی کرد و گفت: فداکاری مادران و همسران شهدا، الگویی جهانی برای همه جوامع است.

به گزارش گیل‌نویس، «رؤیا حیدرزاده» امروز چهارشنبه (۱۲ شهریور) در اجلاسیه شهدای زن در تالار مرکزی رشت اظهار کرد: از فداکاری مادران و همسران شهدا به‌عنوان الگویی جهانی یاد کرد و خواستار اقدام فرهنگی برای تعمیق این روحیه شد.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور افزود: تمامی مادران و همسران شهدا، با فداکاری و استقامت در مسیر انقلاب اسلامی، به این معنا بخشیدند که زن مسلمان می‌تواند معادلات و تحولات دشمن را به چالش بکشد.

وی با بیان اینکه زن مسلمان پرچمدار استقامت و تربیت نسل انقلابی است گفت: چیزی که به ذهن دشمن خطور نمی‌کند، همین روحیه استقامت و پایداری زن مسلمان است؛ زنی که نسلی را تربیت می‌کند با روحیه شهادت، آثارشجاعتش با پرچمداری باید در عرصه‌های مختلف زبانزد باشد.

حیدرزاده با اشاره به نقش انسان‌ساز و تحول‌آفرین زن مسلمان، تصریح کرد: ما به همه زنان مسلمان این سرزمین افتخار می‌کنیم که با فداکاری‌های خود، الگوی جهانی شده‌اند.

وی از ضرورت اقدام فرهنگی برای نهادینه‌سازی این روحیه گفت و ادامه داد: اجلاسیه شهدای زن با هدف عمق بخشیبه نفس این حرکت و رقم زدن موضوعات تربیتی و ارزشی برگزارشده است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور با ابراز امیدواری که ان‌شاءالله همه زنان بتوانند در این پیچ تاریخی مهم، نقش‌آفرین و تأثیرگذار باشند گفت: حضور و نقش زن مسلمان، بسیار حیاتی و تعیین‌کننده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=33811

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها