تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
2

مهار آتش سوزی در پشت‌بام‌های بهم چسبیده ترمینال خط کناره رشت

  • کد خبر : 33178
  • ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
مهار آتش سوزی در پشت‌بام‌های بهم چسبیده ترمینال خط کناره رشت
تماس‌های مکرر شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی در ساعت ۱۰:۰۱ صبح روز ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ حکایت از آتش سوزی در پشت بام خانه ویلایی در کوچه شهید افضلی حوالی ترمینال خط کناره گزارش شد.

به گزارش گیل‌نویس، تماس‌های مکرر شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی در ساعت ۱۰:۰۱ صبح روز ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ حکایت از آتش سوزی در پشت بام خانه ویلایی در کوچه شهید افضلی حوالی ترمینال خط کناره گزارش شد.

سریعا از ۳ ایستگاه آتش نشانی ۹ خودروی عملیاتی و آبرسان بهمراه ۲۱ آتش نشان و ۶ افسر ارشد به محل حادثه اعزام شدند.

شهرام مومنی رییس سازمان آتش نشانی رشت با بیان اینکه قبل از رسیدن به محل حادثه بطور واضح یک آتش سوزی در حجم بالایی از پشت بام های بهم پیوسته دور از انتظار نبود ادامه داد: دقیقا از پنج نقطه نزدیک به کانون آتش برای مهار شعله های آتش چه از پشت بام های خانه های همجوار و کوچه های تنگ و باریک نسبت به مهار و از همه مهمتر پیشگیری از سرایت به پشت بام های همجوار اقدام شد.

این مسوول با تاکید بر اینکه دو پشت بام خانه ویلایی در آتش سوخت ادامه داد: یک شهروند حدودا ۳۰ ساله دچار آسیب و سوختگی از ناحیه دست شد که بطور سرپایی توسط اورژانس حاضر در محل مداوا شد.

این گزارش حاکی است: علت حادثه در دست بررسی است و به شهروندان توصیه می شود؛ در مسیر های عملیات راه را برای تیم های عملیاتی و پشتیبان باز کنند تا موانع برای خدمات رسانی کمتر و کمتر بشود.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=33178

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها