تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
3
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان خبر داد:

پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی پل شلمان لنگرود

  • کد خبر : 31340
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی پل شلمان لنگرود
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه عملیات اجرایی و احداث این پل در آبان‌ماه نسبت به شهریورماه امسال بسبار محسوس بوده، گفت: پل شلمان لنگرود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش گیل نویس، محمدرضا فلاحتگر مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از پیشرفت قابل‌ملاحظه پل در دست احداث شلمان شهرستان لنگرود خبر داد و اظهار کرد: عملیات اجرایی و احداث این پل در آبان‌ماه نسبت به شهریورماه امسال بسیار محسوس بوده و شتاب گرفته است.

وی احداث پل شلمان شهرستان لنگرود را به طول ۴۰ متر اعلام کرد و افزود: این پل با سه دهانه در دست احداث بوده و عملیات اجرایی آن از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان افزود: تاکنون عملیات مربوط به اجرای کلیه شمع‌ها، سرشمع‌ها، پایه‌های میانی و دیوارهای کوله طرفین تا مرحله نشیمنگاه تیرها و دیوارهای برگشتی به اتمام رسیده است.

فلاحتگر با اذعان به اینکه هم اکنون اجرای عملیات مربوط به ساخت تیرهای پل شلمان لنگرود در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: پل شلمان لنگرود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=31340

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها