تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
6

انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با معاونت دانش و پژوهش سپاه قدس گیلان

  • کد خبر : 29292
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با معاونت دانش و پژوهش سپاه قدس گیلان
تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و سپاه قدس گیلان امضاء شد.

به گزارش «گیل‌نویس»، تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و سپاه قدس گیلان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، معاون دانش و پژوهش سپاه قدس گیلان، مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در دفتر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت امضاء شد.

دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این جلسه ضمن گرامیداشت ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س)، اهمیت تولید علم در سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ بسیار مهم دانست و گفت: توجه به جنبش نرم افزاری و اهمیت پژوهش در تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است و باید همکاری بین سازمان‌ها و هم افزایی فعالیت های علمی، پژوهشی و آموزشی آنان بیشتر گردد.

وی همچنین افزود: در همین راستا به منظور استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و توانایی علمی، پژوهشی و آموزشی همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و معاونت دانش و پژوهش سپاه قدس گیلان ، تفاهم نامه دو جانبه ای مابین دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و معاونت دانش و پژوهش سپاه قدس گیلان منعقد می گردد.

دوستار با برشمردن اهداف این تفاهم نامه، خاطر نشان کرد: ایجاد همکاری متقابل در زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی با در نظر گرفتن کلیه منابع و امکانات طرفین اعم از علمی، فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص آنان می باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، تاکید کرد: بهره مندی از توانمندی‌های طرفین، همکاری در طرح‌های تحقیقاتی مشترک، حمایت و همکاری در تجاری سازی طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه مخترعین بسیجی ، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های مشترک، همکاری در خصوص تالیف و انتشار کتب و نشریات علمی، پژوهشی و آموزشی، استفاده از ظرفیت دانشجویان دانشگاه در اجرای پروژه ی کسر خدمت سربازی (در قالب سرباز نخبه) از دیگر اهداف این تفاهم نامه خواهد بود.

همچنین در این جلسه سرهنگ پاسدار نادر حامدی معاون دانش و پژوهش سپاه قدس گیلان، ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه ، گفت: مدت این تفاهم نامه بمدت سه سال خواهد بود که در طی این مدت نمایندگان طرفین بر اجرای دقیق آن نظارت خواهد داشت.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=29292

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها