به گزارش گیل نویس، «علی حسین نژاد» با اشاره به برنامه ریزیهای انجام شده برای غیرفعال گردیدن سامانه samt.tamin.ir در بخش ارسال لیستهای حق بیمه توسط کارفرمایان، اظهار کرد: این اقدام در راستای یکپارچهسازی و متمرکز نمودن سامانههای خدمات غیرحضوری این سازمان بود تا کارفرمایان با ایجاد حساب کاربری و رفع نواقص احتمالی در پرونده کارگاهی و اطلاعات هویتی مندرج در سیستم، آمادگی لازم برای ارسال لیست حق بیمه در سامانه es.tamin.ir را از اردیبهشت ماه داشته باشند.
مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه در طول دهه نود تحولات بزرگی در این حوزه انجام گرفته است، حذف لیستهای کاغذی و دریافت CD در گام نخست و پس از آن امکان ارسال لیست از طریق اینترنت را از اقدامات ارزشمند معرفی و کاهش خطاهای انسانی، تسریع در فرایند ارسال و بازبینی و صرفه جوییهای زمانی و ریالی برای کارفرمایان و پرسنل را از مهمترین آثار آن دانست.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰، در مجموع ۶۱۶ هزار و ۸۹۲ فقره لیست حق بیمه توسط کارفرمایان استان به تامین اجتماعی ارائه شده که ۵۹۹ هزار و ۱۱۲ مورد آن یعنی ۹۷/۱ درصد به صورت اینترنتی بوده است.
حسیننژاد همچنین اذعان کرد: در سال گذشته، از ۱۵۸ هزار و ۳۴ فقره ابلاغ احکام مطالباتی نیز ۱۲۴ هزار و ۳۰۰ فقره معادل ۷۸/۶ درصد به شکل الکترونیکی انجام گرفته است.
پایان پیام/











