به گزارش گیل نویس، «محمود سبحانی» امروز (یکشنبه، ۲۵ مهر) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر اساس قانون، کارفرمایان میتوانند لیست و حق بیمه هر ماه را تا پایان ماه بعد به سازمان ارائه نمایند، اظهار کرد: به دلیل جلوگیری از حجم بار تراکنشها و مراجعات اینترنتی به سامانه غیرحضوری سازمان و احتمال اختلال و موفق نشدن به انجام فرایند مورد انتظار به ویژه در روزهای پایانی ماه، تاکید و سفارش ما همواره به کارفرمایان گرامی این بوده است که از سپردن اموری همچون ارسال لیست و پرداخت حق بیمه به روزهای پایانی ماه خودداری نمایند و حتی المقدور در روزهای میانی هر ماه نسبت به این مهم اقدام کنند.
رئیس اداره وصول حق بیمه تامین اجتماعی گیلان با اشاره به ضرورت پاسخگوئی و رعایت حقوق شرکای اجتماعی در راستای صیانت و تکریم آنان و همچنین اصل رعایت حقوق شهروندی، افزود: با این وجود مطابق قانون، کارفرمایان تا روز آخر ماه بعد فرصت خواهند داشت تا نسبت به انجام تکالیف قانونی در مورد لیست و حق بیمه کارکنان اقدام کنند حتی این پیش بینی اتخاذ شده است که در ایامی که پایان ماه با تعطیلات رسمی همراه میگردد روز پس از آن بعنوان فرجه جایگزین گردد.
وی اضافه کرد: به طور مثال در ماه جاری (مهر ماه سال ۱۴۰۰) روز سیام مصادف با جمعه شده و از این رو کارفرمایان در روز بعد یعنی اول آبان نیز قادر به ارائه لیست و حق بیمه شهریور ماه کارکنان هستند.
گفتنی است، بیش از ۹۶ درصد لیستهای حق بیمه در استان گیلان در نیمه نخست سال جاری به صورت اینترنتی ارسال شده است.
پایان پیام/











