تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
4
مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان:

زنان، ۲۵ درصد بیمه شدگان تامین اجتماعی گیلان را تشکیل می دهند

  • کد خبر : 23990
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۳۱
زنان، ۲۵ درصد بیمه شدگان تامین اجتماعی گیلان را تشکیل می دهند
مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان، با اشاره به اینکه حدود 25 درصد از مجموع بیمه شدگان اصلی استان را زنان تشکیل میدهند، گفت: گروه هایی همچون زنان خانه دار، قالیبافان، زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد بزرگترین جوامع بانوان تحت پوشش تامین اجتماعی گیلان هستند. 

به گزارش گیل نویس، «علی حسین نژاد» امروز (دوشنبه، ۲۹ شهریور) با اعلام این خبر، اظهار کرد: بیمه زنان خانه دار به عنوان فرصتی برای برخورداری جامعه بزرگ بانوان از پوشش های بیمه ای از آذرماه سال ۱۳۸۹ در قالب زیرگروه مشاغل آزاد مهیا گردیده است، در این بیمه تمامی دختران و بانوان بین ۱۸ تا ۵۰ سال میتوانند با انتخاب یکی از سه نرخ ۱۲ درصد (پوشش بازنشستگی و فوت پس از آن)،۱۴ درصد (بازنشستگی و فوت قبل و بعد از آن) و ۱۸ درصد (بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی) نسبت به انعقاد قرار داد بیمه ای اقدام  و در صورت نیاز به دریافت خدمات درمانی، با اعمال و پرداخت سرانه مربوطه از این تعهد نیز استفاده نمایند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲۷ هزار نفر از بانوان گیلانی تحت پوشش این بیمه قرار دارند، اذعان کرد: توسعه خدمات دیجیتالی بصورت الکترونیکی و غیرحضوری این شرایط را فراهم آورده است که علاقمندان بدون نیاز به مراجعه، از طریق سامانه سرویس های الکترونیکی سازمان به نشانی eservices.tamin.ir نسبت به درخواست و ثبت قرارداد و پرداخت حق بیمه اقدام نمایند.

وی بیان کرد: تنها در چهارماهه اول سالجاری (لغایت تیر ۱۴۰۰) تعداد ۴۹۷ بانوی گیلانی از این طریق و بصورت غیرحضوری در سطح استان انعقاد قرار داد داشته اند که شعبه یک رشت، دو رشت و بندرانزلی به ترتیب دارای بیشترین متقاضیان در این حوزه بوده اند.

علی حسین نژاد در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر اینکه حدود ۲۵ درصد از مجموع بیمه شدگان اصلی استان را زنان تشکیل میدهند خاطر نشان ساخت پس از بیمه شدگان اجباری شاغل در واحدهای مشمول قوانین کار و تامین اجتماعی، گروههایی همچون زنان خانه دار، قالیبافان، زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد و مددجویان بزرگترین جوامع بانوان تحت پوشش تامین اجتماعی گیلان هستند.

شایان ذکر است نسبت زنان در جامعه مستمری بگیران استان بیشتر از ۴۰ درصد بوده و بازماندگان (همسران و فرزندان بیمه شده یا بازنشسته فوت شده) بزرگترین گروه را با جمعیتی بیش از ۶۰ هزار نفر (بیش از ۳۵ هزار پرونده فوتی) شامل میگردند.

 پایان پیام/
لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=23990

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها