تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
6
مدیرعامل مجمع خیرین استان گیلان خبر داد:

اهدای بسته های بهداشتی مجمع خیرین گیلان به شهرستان فهرج کرمان

  • کد خبر : 23358
  • ۰۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
اهدای بسته های بهداشتی مجمع خیرین گیلان به شهرستان فهرج کرمان
مدیرعامل مجمع خیرین استان گیلان، از اجرای طرح ملی «نذر آب ۴» در شهرستان فهرج استان کرمان خبر داد و گفت: این طرح در سه محور سلامت و بهداشت، معیشت و آب رسانی توسط هلال احمر و با همکاری مجمع خیرین گیلان در حال اجرا است.

به گزارش گیل نویس، «هاجر تحریری نیک صفت» امروز (یکشنبه، ۷ شهریور) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدام مجمع خیرین گیلان در راستای اجرای طرح نذر آب ۴ در شهرستان فهرج استان کرمان بیان کرد: طرح کشوری «نذر آب ۴» در راستای تحقق اهداف بشردوستانه و خیرخواهانه و به منظور ارتقاء سطح سلامت و تامین آب سالم با توجه به تنش‌های آبی موجود و کمک رسانی به آسیب‌ پذیرترین مناطق بحرانی متأثر از خشکسالی در کشور برگزار شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین استان گیلان افزود: طی اجرای این طرح کمک به تامین آب شرب سالم، ارائه خدمات بهداشتی درمانی و ارائه خدمات حمایتی – معیشتی و بهداشتی انجام می‌شود.

تحریری نیک صفت با اشاره به اقداماتی که در این طرح انجام می شود گفت: تحویل بسته‌های بهداشتی، اعزام تیم‌های تخصصی و پزشکی، توزیع بسته‌های مواد غذایی و آب رسانی از جمله اقدامات این طرح از سوی جمعیت هلال احمر گیلان است.

وی با اشاره به اهدای بسته های معیشتی از سوی این مجمع گفت: در راستای اجرای طرح نذر آب ۴، بسته های بهداشتی از سوی اعضای هیات مدیره مجمع خیرین گیلان شامل خمیر دندان، شامپو، اسپری ضدعفونی کننده سطوح و دست، پدهای بهداشتی، پیش از ظهر روز جاری به جمعیت هلال احمر استان گیلان اهدا شد.

نیک صفت همچنین در خصوص اجرای طرح نذر آب در سال های گذشته، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح اقداماتی نظیر ارسال و تجهیز تانکر آب، توزیع آب معدنی، توزیع اقلام دارویی و بهداشتی و توزیع بسته‌های معیشتی، توسط هلال احمر گیلان با کمک های نقدی و غیرنقدی مردم  انجام شده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=23358

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها