تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
5
از ابتدای امسال تا کنون

جریمه ۳۰۹ میلیون تومانی قاچاقچیان دستگاه های رمز ارز در گیلان

  • کد خبر : 21663
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
جریمه ۳۰۹ میلیون تومانی قاچاقچیان دستگاه های رمز ارز در گیلان
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: با رسیدگی به ۱۰ فقره پرونده ؛ قاچاقچیان دستگاههای رمز ارز دیجیتال در استان از ابتدای امسال تا کنون ۳۰۹ میلیون تومان جریمه شدند.

به گزارش گیل نویس، مرتضی امینی  روز چهارشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ؛ ۲۰ فقره پرونده به ارزش هفت میلیارد تومان برای قاچاقچیان دستگاههای ارز دیجیتال در استان تشکیل شده که در زمان حاضر به ۱۰ پرونده رسیدگی شده است.

وی اظهار کرد: با رسیدگی به این ۱۰ پرونده ، برای یک  پرونده حکم برائت  صادر و برای ۹ پرونده دیگر  علاوه بر جریمه ۳۰۹  میلیون تومانی ،  کالاهای کشف شده ضبط شد.

وی بیان کرد: هم اکنون،  ۱۰ پرونده دیگر نیز در حال رسیدگی است .

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان در ادامه  همچنین از کشف تعدادی کولر گازی خارجی قاچاق در انباری در بازار رشت توسط ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان خبر داد  و گفت: پرونده این تخلف به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده است.

امینی افزود :  در همین راستا پرونده در دستور کار یکی از شعب قرار گرفت که با رسیدگی به این پرونده و محرز شدن تخلف ،علاوه بر ضبط کالای  کشف شده ، متخلف  به پرداخت بیش از ۴۰ میلیون تومان  جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.

به گزارش ایرنا ، عدم ثبت اطلاعات کالاهای مشمول در سامانه جامع انبارها، به عنوان عرضه خارج از شبکه و قاچاق محسوب می‌شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=21663

نوشته‌های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها