تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
9
حادثه رانندگی در رشت؛

انحراف کامیون و خسارت به ۸ خودرو/ حال یکی از مصدومین وخیم است

  • کد خبر : 20945
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱
انحراف کامیون و خسارت به ۸ خودرو/ حال یکی از مصدومین وخیم است
رئیس آتش نشانی رشت، از انحراف خودروی کامیون و برخورد با هشت خودرو خبر داد و گفت: شواهد حاکی از مصدومیت بالغ بر ۱۱ تن از شهروندان است که وضعیت یکی از مصدومین(دوچرخه‌سوار) وخیم اعلام شده است.

به گزارش گیل نویس، شهرام مومنی در گفت وگو با خبرنگاران، از انحراف خودروی کامیون در ساعت ۱۱:۴۵ امروز، ۱۶ خرداد در حد فاصل میدان صابرین و پمپ بنزین صادقی نژاد شهر رشت خبر داد و اظهار کرد: خودروی کامیون پس از انحراف به سمت راست خیابان با بالغ بر هشت خودرو برخورد داشت.

وی با بیان اینکه برخورد با تیر چراغ برق مانع از حرکت کامیون شد، تصریح کرد: شواهد حاکی از مصدومیت بالغ بر ۱۱ تن از شهروندان است که وضعیت یکی از مصدومین(دوچرخه‌سوار) وخیم اعلام شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی رشت، با اشاره به اعزام مصدومین این حادثه با خودروهای عبوری و عوامل اورژانس به مراکز درمانی خبر داد و گفت: ۱۱ آتش نشان و افسر ارشد به همراه دو دستگاه خودرو به محل حادثه اعزام شدند تا نسبت به ایمن سازی و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی همچون آتش سوزی، تصادفات بعدی و انتقال تیر چراغ برق اقدامات لازم صورت پذیرد.

مومنی با اشاره به حضور و همکاری به موقع پلیس راهور، نیروی انتظامی، شهرداری منطقه، اورژانس و عوامل اداره برق که در پیشبرد اهداف عملیاتی آتش نشانان نقش بسیار مهمی داشت، اضافه کرد: اطلاعات دقیق مصدومین و خودروهای آسیب دیده متغیر است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=20945

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها