به گزارش گیل نویس، آیت الله «رسول فلاحتی» در خطبه های نماز جمعه امروز(جمعه، ۷ خرداد) در مصلی امام خمینی(رحمه الله) رشت با اشاره به گفتگوی تلویزیونی رهبر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: مسئله اصلی کشور فضای مجازی و روابط خارجی نیست.
نماینده ولی فقیه در گیلان تاکید کرد: به بیان رهبر معظم انقلاب، مسئله اصلی کشور معیشت مردم، بیکاری جوانان و مافیای واردات که کمر تولید را شکسته و سیاست های غلط مایوس کننده جوانان مبتکر است.
وی در خصوص تاکیدات رهبر انقلاب برای برگزاری هر چه باشکوه تر انتخابات، اظهار داشت: شرکت در انتخابات واجبی است که اگر کسی در آن شرکت نکند از ولی امر مسلمانان تخلف کرده است.
فلاحتی اعلام کرد: دلسوز مردم، آنان را از شرکت در انتخابات منع نمی کند.
وی خاطرنشان ساخت: نامزدها انتخابات را صحنه جنگ و قدرت قرار نداده و شعار غیر واقعی ندهند.
امام جمعه رشت اذعان کرد: شرکت در انتخابات حق و تکلیف است و مردم باید کسی را انتخاب کنند که مومن و امین و دلسوز باشد و جهادی عمل کند.
وی در ادامه بابیان اینکه در حوزه اقتصاد و عدالت مشکل داریم، گفت: بخشی از این مشکلات ناشی از تحریم ها و بخش مهم دیگر در نتیجه سو مدیریت است.
فلاحتی خاطرنشان ساخت: درآمد مردم و قیمت ها تناسب ندارند، قیمت ها صد برابر بالا رفت و درآمدها تغییری نکرد.
وی اعلام کرد: اقتصاد کشور دو مشکل اساسی وابستگی به نفت و خام فروشی و دخالت بالای دولت در اقتصاد دارد.
نماینده ولی فقیه در گیلان اذعان داشت: توزیع ثروت در کشور عادلانه نیست و رهبر انقلاب بارها تاکید به تکیه بر جوانان و نیروهای انقلابی در حل مشکلات کشور داشتند.
وی با ابراز خرسندی از پیروزی جبهه مقاومت فلسطین بر اسرائیل گفت: مراکز تجاری و خطوط انتقال حامل های انرژی اسرائیل در این جنگ آسیب جدی دید و با توقف پروازها به این کشور و تعطیلی مدارس اقتصاد این رژیم خسارت دید.
فلاحتی افزود: این جنگ ۱۱ روزه نمایش شکست سامانه گنبد آهنین هم بود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به طرح واکسیناسیون کرونا اشاره کرد و گفت: پایگاه های تزریق واکسن در گیلان کم است و با توجه به گرمای هوا لازم است افزایش پیدا کنند.
امام جمعه رشت همچنین نسبت به کمبود آب کشاورزی هشدار داد و افزود: آب به کشاورز برسانید و نگذارید کشاورز غصه بخورد. درد کشاورز درد و غصه همه مردم است.
وی تاکید کرد: مسئولان کشاورزی بدانند کشاورز همین ایام به آب نیاز دارد و جهادی به دنبال حل مشکلات آب کشاورزی باشند.
فلاحتی گفت: مسئولان خادم مردم هستند و حق همیشه با مردم است هرچند اگر از مناسبات اداری چیزی ندانند.
نماینده ولی فقیه در گیلان خاطرنشان ساخت: در ادارات مردم را اذیت نکنید و سعی کنید کار مردم را در سریع ترین زمان حل کنید.
پایان پیام/











