تاریخ : پنجشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴
8

گروه‌های مطالبه‌گر می‌توانند قدرت را به مردم بازگردانند

  • کد خبر : 20382
  • ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
گروه‌های مطالبه‌گر می‌توانند قدرت را به مردم بازگردانند
رییس بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه گروه‌های مطالبه‌گر می‌توانند قدرت را به مردم بازگردانند گفت: حاکمیت باید عامران به معروف و ناهیان از منکر را حمایت کند.

به گزارش گیل نویس، «محمدجواد نیک روش» عصر امروز(سه شنبه، ۲۸ اردیبهشت) در همایش « مردم، دادستان مردم» با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید به عنوان یک فریضه الهی به جا آورده شود گفت: حاکمیت و دستگاه‌های نظارتی و مردم باید در این زمینه نقش آفرینی کنند. 
رییس بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: باید ستاد امر به معروف و نهی از منکر را راه اندازی و به گروه های مطالبه گر کمک کنیم.
وی یاد آور شد: اگر امر به معروف و نهی از منکر از مسلمانان به صورت جمعی انجام شود قدرت، قوت و اثرگذاری بیشتری در بین مردم خواهد داشت.
 نیک روش گفت: حوزه امربه معروف و نهی از منکر‌ حوزه وسیعی است و در هر سازمان و منطقه‌ای باید فراگیر شود و راهی جز تخصص‌گرایی نداریم. 
 وی حمایت از گروه‌های مطالبه گر را از وظایف ستاد امر به معروف دانست و افزود: باید موانع را برطرف و زیرساخت‌ها را فراهم ساخت و این وظیفه برعهده حاکمیت است که آمران به معروف و ناهیان از منکر را حمایت کند.
نیک روش با تاکید بر اینکه گروه‌های مطالبه‌گر می‌توانند قدرت را به مردم بازگردانند خاطرنشان ساخت: یکی از روش‌های بازگرداندن قدرت به مردم ترویج اصل امر به معروف و نهی از منکر است و این ممکن نیست مگر اینکه تمام دستگاه‌ها در کنار هم دیگر قرار گیرند.
پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=20382

نوشته‌های مشابه

۰۸بهمن
هفته جوان در گیلان با محور «جوان، پیشران انسجام اجتماعی» برگزار می‌شود
معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گیلان:

هفته جوان در گیلان با محور «جوان، پیشران انسجام اجتماعی» برگزار می‌شود

۲۰شهریور
ورود یک میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر به گیلان در آخر تابستان
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی و گردشگری گیلان اعلام کرد؛

ورود یک میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر به گیلان در آخر تابستان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها