تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
10
سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد؛

شخم ۷۵ درصد شالیزارهای گیلان

  • کد خبر : 20029
  • ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
شخم ۷۵ درصد شالیزارهای گیلان
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای فصل زراعی تاکنون 75 درصد شالیزارهای استان شخم شدن و آماده نشای برنج هستند.

به گزارش گیل نویس، سیدعلی موسوی  امروز با اشاره به ضرورت آماده سازی هر چه سریعتر شالیزارها با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، گفت: تاکنون ۲۵ درصد شالیزارهای استان نیز خزانه گیری شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت کودپاشی شالیزارها، اظهار کرد: تا کنون ۴۵ هزار تن انواع کود بین کشاورزان توزیع شده است.

وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری ۲ هزار و ۲۰۰ تن بذر گواهی شده بین کشاورزان توزیع شده است.

موسوی بیان کرد: برای آماده کردن شالیزارها دو مرحله شخم زمستانه و بهاره لازم است که از ابتدای دی ماه تا اواخر فروردین انجام می شود.

گفتنی است، گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=20029

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها