تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
9
عضو حقوقدان شورای نگهبان:

مردمی بودن ویژگی بارز انقلاب اسلامی است/ استکبارستیزی از اصول تغییر ناپذیر امام خمینی(ره) بود

  • کد خبر : 19404
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
مردمی بودن ویژگی بارز انقلاب اسلامی است/ استکبارستیزی از اصول تغییر ناپذیر امام خمینی(ره) بود
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) در تشکیل حکومت اسلامی، گام به گام با مردم حرکت کرد، گفت: امام(ره) اداره امور را به مردم واگذار کرد تا جلوه‌های حضور مردم در همه صحنه‌ها دیده شود.

به گزارش گیل نویس، «محمد دهقان» امروز یکشنبه، ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، در مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۱۲ بهمن، سالروز ورود امام خمینی(ره) به ایران که در گلزار شهدای رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه دهه فجر را بهانه ای برای بازگویی تاریخ انقلاب و مسیر طی شده ۴۲ ساله دانست و اظهار کرد: نقش برجسته امام خمینی(ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب، نیازمند تحلیل است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه علما، عرفا و دانشمندان بزرگ باید به تحلیل شخصیت امام(ره) بپردازند، افزود: امام خمینی(ره) یک فیلسوف، فقیه و عارف بزرگ بود، اما آن ویژگی که شخصیت ایشان را در کنار سایر شخصیت های علمی، فقهی، فلسفی و عرفانی تاریخ اسلام ممتاز می کند، جهاد و مبارزه است.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره)، در کنار معنویت به مسائل روز جهان آگاهی داشت و یک سیاستمدار تمام عیار بود، تصریح کرد: روحیه مبارزاتی و جهادی امام(ره) همراه با عنایت الهی سبب شد تا ظرف ۱۰ روز از ورود امام به کشور، بستری برای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی فراهم شود.

دهقان با بیان اینکه استکبارستیزی از ویژگی‌های بارز امام خمینی(ره) بود، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای مبارزات امام(ره) با نظام ستمشاهی، بیرون راندن شاه و براندازی حکومت شاهنشاهی ۲۵۰۰ ساله بود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان، مردم سالاری دینی را از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران برشمرد و تصریح کرد: مردم با پیروزی انقلاب اسلامی در اداره امور حکومت اسلامی مشارکت کردند.

وی اضافه کرد: امام خمینی(ره) در تشکیل حکومت اسلامی، گام به گام با مردم حرکت کرد و اداره امور را به مردم واگذار کرد تا جلوه‌های حضور مردم در همه صحنه‌ها دیده شود.

دهقان با اشاره به اینکه وجهه مردمی بودن که نظام اسلامی به آن افتخار می‌کند، در کمتر نظام و حکومتی دیده می‌شود، اظهار کرد: امام راحل(ره) در هر موضوعی حتی تدوین قانون اساسی مردم را به صحنه آورد و این قانون در راستای مردم سالاری دینی به رای ملت گذاشته شد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان، توسعه و پیشرفت سیاسی را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: علت این توسعه حضور مردم در امور حکومت بود و این هنر امام(ره) بود که زمینه توسعه جدی در عرصه فکری، سیاسی و اجتماعی را فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) همواره در برابر استکبار جهانی هوشیار بود، خاطرنشان کرد: استکبارستیزی از اصول تغییر ناپذیر امام(ره) بود و ایشان تنها راه مقابله با استکبار را مقاومت و ایستادگی می‌دانستند.

دهقان، با اشاره به اینکه خوی نظام سلطه به شکلی است که حتی اگر به آنها لبخند بزنیم و عقب‌نشینی کنیم، آنها کوتاه نمی‌آیند، گفت: امام خمینی(ره) این مشی و روش را می‌شناختند که لقب شیطان بزرگ را به آمریکا دادند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) به حضور مردم به ویژه جوانان در صحنه‌های مختلف تاکید داشتند، اذعان کرد: امروز باید از حضور مردم در همه عرصه‌ها بهره گرفته و در حوزه مدیریت نیز از جوانان استفاده شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=19404

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها