تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
8

کلوچه‌های قرصی در مدارس تالش مشاهده شدند

  • کد خبر : 21867
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲
کلوچه‌های قرصی در مدارس تالش مشاهده شدند
مدیر آموزش‌وپرورش تالش با تائید اینکه در برخی مدارس گزارش‌هایی مبنی پیدا شدن این کیک و کلوچه‌های آلوده توسط دانش آموزان به گوش رسید، گفت: این خوراکی‌ها به مراکز مربوطه جهت بررسی و اقدامات بعدی ارسال‌شده است.

به گزارش گیل نویس، طی هفته‌های گذشته خبرهایی مبنی بر عرضه کیک و کلوچه‌های آلوده به برخی قرص‌ها در کشور منتشرشده است، متأسفانه طی روز گذشته بر اساس گزارش‌های رسیده از شهروندان شاهد عرضه این کلوچه‌ها در سطح شهرستان و برخی مدارس تالش بودیم.

مدیر آموزش‌وپرورش تالش با تائید اینکه در برخی مدارس گزارش‌هایی مبنی پیدا شدن این کیک و کلوچه‌های آلوده توسط دانش آموزان به گوش رسید، اظهار کرد: این خوراکی‌ها به مراکز مربوطه جهت بررسی و اقدامات بعدی ارسال‌شده است.

سید مرتضی مختاری با تأکید بر اینکه تمامی مدارس از عرضه این نوع خوراکی‌های تا اطلاع ثانوی منع شده‌اند، افزود: خانواده‌ها تا حد امکان از غذاهای خانگی برای فرزندان خود استفاده کنند، هرچند تا حد امکان مدارس در تهیه غذای گرم برای دانش آموزان نیز فعال خواهند بود.

مدیر مرکز بهداشت و درمان شهرستان تالش با اشاره به گزارش‌های کلوچه‌های آلوده رسیده از سوی شهروندان تصریح کرد: خوشبختانه مصرف این نوع خوراکی‌ها ضرورتی ندارد و شهروندان تا مشخص شدن ریشه این مشکلات و شناسایی عاملان و پاک‌سازی بازار، از مصرف این‌گونه خوراکی‌ها خودداری کنند.

نعمتی با بیان اینکه کلوچه‌های شناسایی‌شده جهت بررسی به آزمایشگاه فرستاده شدند، افزود: نتیجه نهایی با اعلام نظر کارشناسان مشخص خواهد شد، اما طبق بررسی‌های اولیه این قرص‌ها شامل قرص‌های ضدبارداری، شکم‌درد و استامینوفن و غیره هستند.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ  فردی در تالش از این کلوچه‌ها مصرف نکرده است، گفت: افراد پس از باز کردن این کلوچه‌ها متوجه قرص‌ها شده و به ما گزارش کرده‌اند و هیچ‌کس از آن‌ها نخورده و هیچ‌گونه مسمومیتی نیز نداشتیم.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=21867

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها