تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
13

درخواست دهقان برای مناظره میان قالیباف و روحانی

  • کد خبر : 15859
  • ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰
درخواست دهقان برای مناظره میان قالیباف و روحانی

دهقان برای مناظره میان قالیباف و روحانی درخواست رسمی داد.

به گزارش سرویس سیاسی «گیل‌نویس» ، محمد دهقان رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف طی نامه‌ای به کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خواستار برگزاری دو مناظره بین محمدباقر قالیباف و حسن روحانی و همچنین نمایندگان کاندیداها به صورت جداگانه شد.

دهقان در این نامه نوشته است: با توجه به اینکه آقای قالیباف برنامه ایجاد حداقل ۵ میلیون شغل و پرداخت کارانه و اصلاح نحوه پرداخت یارانه به نفع فقرا را از برنامه‌های خود معرفی کرده و آقای روحانی همواره در قبال این برنامه‌ها از الفاظ نمی‌توانیم و نداریم استفاده می‌کند، پیشنهاد می‌کنیم مناظره‌ای بین آقایان قالیباف و روحانی برای بررسی این موضوع برگزار شود.

لازم است مردم دلایل آقای قالیباف و توضیحات ایشان درباره این برنامه‌ها را شنیده و خود در این زمینه تصمیم‌گیری کنند.
همچنین آقای روحانی بارها مطالب خلاف‌واقع به آقای قالیباف نسبت داده و هیچ‌گاه اسنادی برای اظهارات خود ارائه نداده است.

از طرفی دیگر مفاسد اقتصادی گسترده‌ای در دولت آقای روحانی رخ داده که تبعات منفی برای کشور داشته است. در چنین شرایطی تصور می‌کنیم مردم باید از حقایق آگاه شوند و برگزاری مناظره ۲ طرفه به این مسئله کمک خواهد کرد.

برخی از عناصر این دولت طی ۴ سال به‌اندازه ۴۰۰ سال اموال مردم را به یغما برده‌اند که در این زمینه نیز لازم است مناظره‌ای برگزار شده و آقای روحانی به سوالات پاسخ دهد تا درنهایت حقایق برای ملت روشن شود.

انتهای پیام / جهان

لینک کوتاه : https://gilnevis.ir/?p=15859

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها