تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
5
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

۱۸۰ بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه/ کاهش بستری‌ها در گرو مشارکت آحاد مردم است

  • کد خبر : 23513
  • ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۷
۱۸۰ بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه/ کاهش بستری‌ها در گرو مشارکت آحاد مردم است
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بستری بودن 180 بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های گیلان خبر داد و گفت: تعداد کل بیماران کرونایی بستری به حدود یک هزار و ۳۰۲ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش گیل نویس، «فردین مهرابیان» امروز (جمعه ۱۲ شهریور) در برنامه گفت‌وگوی خبری آخرین آمار شیوع ویروس کرونا در استان گیلان را اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود تلاش‌های بی وقفه کادر درمان و واکسیناسیون مردم، بیماری کرونا همچنان در گیلان جولان می‌دهد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تعداد کل بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان هم‌اینک به حدود هزار و ۳۰۲ نفر رسیده است عنوان کرد: تعداد کل بیماران کرونایی جدید استان گیلان هم ۱۹۸ نفر گزارش شده است.

مهرابیان با تاکید بر اینکه ۱۸۰ نفر از بیماران کرونایی در حال حاضر در بخش‌های ICU و مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند تصریح کرد: ۸۵ نفر از این بیماران جدیدا در بخش‌های ویژه بستری شده‌اند.

وی تعداد کل بیماران بدحال بستری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی گیلان را نیز ۲۰۵ نفر اعلام کرد و ابراز داشت: در گیلان مشاهده می‌کنیم که آمار بستری بیماران کرونایی کمی کاهش پیدا کرده است اما باید توجه داشته باشیم که ادامه روند نزولی بستری‌ها بستگی به مشارکت آحاد مردم دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان رعایت شیوه نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی را لازم و ضروری خواند و اضافه کرد: باید حتما فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی مدنظر قرار گیرد و از ماسک و لوازم بهداشت فردی استفاده شود.

مهرابیان اجتناب از عادی انگاری بیماری را توسط مردم امری بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: شستشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجتناب از حضور در تجمعات و مواردی نظیر این باید حتما در دستور کار قرار داشته باشد.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=23513

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها