تاریخ : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵
1

ارزیابی انطباق بیش از ۲۶۰۰ محموله کالای وارداتی و صادراتی در گیلان

  • کد خبر : 35392
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۸
ارزیابی انطباق بیش از ۲۶۰۰ محموله کالای وارداتی و صادراتی در گیلان
مدیرکل استاندارد استان گیلان از انجام دوهزار و ۶۰۵ مورد ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی به وزن ۹۱۹ هزار و ۲۸۰ تن و صدور ۸۴ گواهینامه برای کالاهای صادراتی به وزن هفت هزار و ۸۴۱ تن در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش گیل نویس؛ مهدی محمدی کوچصفهانی در گفت‌وگویی اظهار کرد: در چهار ماهه نخست سال جاری، کارشناسان اداره‌کل استاندارد گیلان در گمرکات بندر انزلی، کاسپین و آستارا نسبت به ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی اقدام کرده‌اند که حاصل آن انجام دو هزار و ۵۵۲ مورد ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صدور ۷۷ گواهینامه برای کالاهای صادراتی بوده است.

وی افزود: متوسط زمان صدور گواهی ارزیابی انطباق برای کالاهای وارداتی ۳/۷۸ روز و برای کالاهای صادراتی ۰/۵۶ روز بوده است که بیانگر تلاش مجموعه استاندارد گیلان برای تسریع فرآیندهای ارزیابی و در عین حال حفظ دقت و الزامات فنی در فرآیند تجارت خارجی است.

مدیرکل استاندارد گیلان با اشاره به نوع کالاهای مورد ارزیابی گفت: بخش عمده کالاهای اساسی وارداتی شامل روغن‌های خام خوراکی و نهاده‌های دامی بوده و در بخش صادرات نیز کشمش و خرما از جمله کالاهای مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

محمدی کوچصفهانی تصریح کرد: ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی، نقش مهمی در صیانت از سلامت و ایمنی مصرف‌کنندگان، جلوگیری از ورود کالاهای نامنطبق و تضمین کیفیت کالاهای وارداتی دارد. از سوی دیگر، صدور گواهینامه برای کالاهای صادراتی ضمن اطمینان‌بخشی به بازارهای هدف، به تسهیل تجارت، افزایش اعتبار کالاهای ایرانی و حمایت از صادرکنندگان کمک می‌کند.

وی در پایان تأکید کرد: اداره‌کل استاندارد گیلان تلاش می‌کند با حضور مؤثر کارشناسان در گمرکات استان و تسریع فرآیندهای ارزیابی، ضمن حفظ کیفیت و انطباق کالاها با الزامات استاندارد، نقش خود را در تسهیل تجارت و حمایت از تولید و صادرات استان ایفا کند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=35392

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها