تاریخ : جمعه, ۲۳ مرداد , ۱۴۰۵
0

حل معضل پارکینگ و ترافیک مرکز رشت نیازمند تصمیم جدی و مشارکت بخش خصوصی است/ ایجاد پارکینگ طبقاتی در مرکز شهر

  • کد خبر : 35190
  • ۱۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۴
حل معضل پارکینگ و ترافیک مرکز رشت نیازمند تصمیم جدی و مشارکت بخش خصوصی است/ ایجاد پارکینگ طبقاتی در مرکز شهر
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با انتقاد از تعلل در اجرای طرح‌های شهری، بر ضرورت ایجاد پارکینگ‌های طبقاتی و مکانیزه در مرکز شهر و توجه ویژه مدیریت شهری به رفع گره‌های ترافیکی تأکید کرد.

به گزارش گیل‌نویس، محمدحسین واثق کارگرنیا رییس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به مشکلات ترافیکی و کمبود پارکینگ در هسته مرکزی شهر اظهار کرد: مدیریت شهری باید برای اجرای طرح‌های اساسی اراده بیشتری نشان دهد.

وی با بیان اینکه موضوعات مرتبط با حمل‌ونقل و ساماندهی شهری از این بابت، پیش‌تر نیز مطرح بود افزود: هنوز برخی از مصوبات شورا و برنامه‌ها به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تأکید به اینکه برای کاهش فشار ترافیکی در مرکز شهر، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در ساخت پارکینگ‌های طبقاتی و مکانیزه ضروری است بیان کرد: رفع مشکل ترافیک خواسته بحق شهروندان است و باید رفع این دغدغه در اولویت قرار گیرد.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=35190

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها