به گزارش گیل نویس، آیتالله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر باستی به سمت سرپرست دانشگاه گیلان و قدردانی از تلاشهای رؤسای پیشین دانشگاه، به بیان نکاتی در خصوص رسالت دانشگاه و نقش آن در جامعه پرداخت.
نماینده ولی فقیه در گیلان بر لزوم ارتقای سطح علمی دانشگاه تأکید کرد و آن را اولویت اصلی در مسیر توسعه دانست و خواستار تمرکز بر تولید علم، پژوهشهای کاربردی و گسترش مرزهای دانش شد.
آیتالله فلاحتی با تأکید بر ضرورت آگاهی سیاسی در فضای دانشگاهی گفت: دانشگاه باید استقلال علمی، فرهنگی و فکری خود را حفظ کند و همچنین دارای تحلیل سیاسی باشد، اما نباید به جولانگاه رقابتهای جناحی و سیاسی تبدیل شود.
وی با اشاره به نقش دانشجو در آیندهسازی کشور خاطرنشان کرد: دانشجویان باید مسائل سیاسی و اجتماعی را با تحلیل و آگاهی بشناسند و از فریبخوردگی و سطحینگری پرهیز کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید بر اهمیت فرهنگ و هویت دینی در فضای دانشگاهی، خواستار تقویت معارف اسلامی و تبیین رهاوردهای انقلاب اسلامی توسط استادان شد.
آیتالله فلاحتی همچنین بر نقش کلیدی استادان در تربیت فکری، اخلاقی و فرهنگی دانشجویان تأکید کرد و استاد دانشگاه را نهتنها آموزشدهنده، بلکه الگوی رفتاری و فکری برای نسل جوان دانست.
در این دیدار حجتالاسلام قلندری مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر ایرج شاکرینیا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز بیان نکاتی در ارتباط با تعمیق باورهای دینی و ارتقاء معنویت در فضای دانشگاهی پرداختند.
پایان پیام/











