تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
1

مقاوم‌سازی تجهیزات و مخزن‌های انبار نفت با جدیت ادامه پیدا کند

  • کد خبر : 33056
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳
مقاوم‌سازی تجهیزات و مخزن‌های انبار نفت با جدیت ادامه پیدا کند
بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه در سال ۸۷ مصوب شد که این جایگاه باید در محل دیگری خارج از شهر مستقر شود، گفت: تا زمان تایید محل مد نظر برای استقرار انبار نفت جدید استان گیلان، باید مقاوم سازی تجهیزات و مخزن‌ها با جدیت ادامه پیدا کند.

به گزارش گیل‌نویس، احمد آقایی در بازدید از انبار مرکزی نفت شهر رشت، با بیان اینکه در گذشته انبار نفت در خارج از شهر قرار داشت و خطری در کار نبود، گفت: با گسترش شهر رشت و افزایش جمعیت، این مکان در درون بافت شهری قرار گرفت که این امر می‌تواند خطرات زیادی داشته باشد و لازم است هر چه زودتر کار انتقال این انبار بزرگ انجام شود.

وی با اشاره به اینکه این انبار برای شهر رشت و استان اهمیت فراوانی دارد، افزود: گیلان از استان‌های گردشگرپذیر است که در روز‌های تعطیل، ۲ برابر جمعیت خود گردشگر دارد و مصرف بنزین هم در این استان ۲ برابر خواهد شد، به همین دلیل باید سهمیه استان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۸۷ مصوب شد که این جایگاه باید در محل دیگری خارج از شهر مستقر شود افزود : تا زمان تایید محل مد نظر برای استقرار انبار نفت جدید استان گیلان، باید مقاوم سازی تجهیزات و مخزن ها با جدیت ادامه پیدا کند.

بازرس کل گیلان همچنین در بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان، گفت: باید از ظرفیت‌های این نیروگاه حداکثر استفاده انجام شود و برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی نیز برنامه ریزی شود چرا که این امر از اولویت‌های کشور و استان است.

وی با اشاره به این نکته که راز موفقیت یک مدیر به میزان دانش او است گفت: چه خوب می شد که برخی از مدیران در بخش های دیگر استان هم مانند مدیران برق استان گیلان دانش کافی را داشتند تا مردم عزیز مشکلات کمتری در استان احساس می کردند.

دکتر آقایی با اشاره به ضرورت رعایت الگوی مصرف، از همشهریان خواست در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=33056

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها