تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
5
در سومین روز از هفته دولت؛

پروژه نوسازی ساختمان اداره گاز آستانه اشرفیه به بهره برداری رسید

  • کد خبر : 23336
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۵۰
پروژه نوسازی ساختمان اداره گاز آستانه اشرفیه به بهره برداری رسید
در سومین روز از هفته دولت سال 1400، با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان، مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان، فرماندار، امام جمعه و سایر مسئولین شهرستان آستانه اشرفیه، پروژه نوسازی ساختمان اداره گاز آستانه اشرفیه به بهره برداری رسید.

به گزارش گیل نویس، «حسین اکبر» امروز (پنجشنبه، ۴ شهریور) در مراسم افتتاح پروژه نوسازی و بهسازی اداره گاز آستانه اشرفیه گفت: این پروژه از آبان سال ۱۳۹۸ آغاز شد و هم اکنون پس از ۲۱ ماه در هفته دولت ۱۴۰۰ به بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه بالغ بر ۲۶ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: در این پروژه ۵۹۴ مترمکعب زیربنای اداره در دو طبقه مورد بازسازی و بهسازی قرار گرفته است که امیدواریم اجرای این طرح سبب بهبود ارائه خدمات به مردم عزیز و مشترکین ارجمند شود.

در پایان این مراسم، پروژه نوسازی ساختمان اداره گاز آستانه اشرفیه توسط عباس صابر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان به بهره برداری رسید.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=23336

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها