تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
4
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان:

طرح هادی در ۵۰ درصد روستاهای استان اجرایی شد

  • کد خبر : 23262
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۶
طرح هادی در ۵۰ درصد روستاهای استان اجرایی شد
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از تهدید و خطر هجمه های تغییر کاربری اراضی باغی و کشاورزی خبر داد و گفت: پنج هزار تقاضای تغییر کاربری در استان شده است.‌

به گزارش گیل نویس و به نقل از شبستان، «محمد اکبرزاده» امروز (چهارشنبه، ۳ شهریور) در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته دولت و تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه بنیاد مسکن گیلان اظهار داشت: خبرنگاران با قلم شیوایشان با انتقال مشکلات، زمینه حل معضل و توسعه جامعه را فراهم می کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار استانی برای اجرای طرح هادی در گیلان اختصاص یافته که این تخصیص نسبت به سال گذشته ۲ و نیم برابر افزایش داشته است اذعان کرد: محرومیت زدایی و ارتقا زیرساخت‌ها و همچنین صدور اسناد روستایی از جمله برنامه‌هایی است که این بنیاد دنبال می کند.

وی ادامه داد: در گیلان ۴۱ درصد جمعیت در روستا زندگی می کنند و این آمار در کشور بیش از ۳۰ درصد است.

مدیر کل بنیاد مسکن گیلان به معضل و هجمه تغییر کاربری های زمین های کشاورزی و روستایی در استان اشاره کرد و افزود: متاسفانه مراجعات و تقاضای تغییر کاربری در استان رو به افزایش است، پنج هزار درخواست تغییر کاربری به بنیاد داده شده است.

وی با بیان اینکه گیلان از لحاظ سازه های مقاوم سازی رتبه دوم کشوری را داراست ادامه داد: گیلان از لحاظ شاخص بازنگری طرح هادی دارای میانگین ۴۹ درصدی است و این شاخص در کشور ۵۸ درصد است.

اکبرزاده اظهار داشت: هر سال شاهد تقاضای ۲۰ درصد تغییر کاربری اراضی و باغی هستیم که این مهمترین معضل شمرده شده و گیلان در محاصره جمعیت دیگر استان ها قرار گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با تاکید بر اینکه حل این معضل مشارکت ملی را می طلبد افزود: بی تفاوتی در این حوزه امنیت قضایی و اجتماعی استان را با خطر جدی مواجه می کند.

وی به تسهیلات مسکن مهر اشاره و اظهار داشت: پیش بینی می شود این تسهیلات که در حال حاضر یکصد میلیون تومان است در طرح جهش تولید مسکن به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.‌

اکبر زاده با اشاره به اینکه ۹۸ درصد روستاهای گیلان دارای طرح هادی هستند، اضافه کرد: تاکنون یک هزار و ۸۰۰ مسکن مهر در استان به بهره برداری رسیده است.‌

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با بیان اینکه ۵۰ درصد طرح هادی در روستاهای استان اجرایی شده است تصریح کرد: استان گیلان دارای ۲ هزار و ۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار است که در هزار و ۱۰۰ روستا از این مجموع طرح هادی اجرا شده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=23262

نوشته‌های مشابه

۲۴آبان
شناسایی ۱۷۱۹ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در گیلان
رئیس جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد:

شناسایی ۱۷۱۹ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در گیلان

۲۷شهریور
شناسایی بیش از هزار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در گیلان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها