تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۴
6
فرمانده سپاه قدس گیلان:

در بحث انتخاب شهرداران، کسی حق ندارد از سپاه هزینه کند

  • کد خبر : 22736
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۲
در بحث انتخاب شهرداران، کسی حق ندارد از سپاه هزینه کند
فرمانده سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه سپاه هیچگاه خود را هزینه جریان‌های سیاسی، افراد و انتخاب شهرداران نمی‌کند، گفت: سپاه و بسیج هیچ گونه ورود مصداقی در انتخابات ندارند و نباید به غوغا سالاری‌های دشمن اعتنا کرد.

به گزارش گیل نویس، سردار «محمد عبدالله پور» امروز (یکشنبه، ۱۰ مرداد) در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در بحث انتخاب شهرداران در گیلان کسی حق ندارد از سپاه قدس هزینه کند زیرا همانطورکه گفته شد سپاه پاسداران هیچگاه گرایش به کسی نداشته و در انتخاب شهرداران دخالت نداشته و اجازه نمی‌دهد فردی از این نهاد مقدس برای منافع سیاسی خود استفاده کند.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه سپاه پاسداران همواره خود را خادم ملت ایران می‌داند، اظهار کرد: یکی ار وظایف ذاتی سپاه پاسداران کمک و حمایت از مردم در بحران‌های مختلف بوده و هیچگاه وارد بازی‌های سیاسی نشده است.

وی با اشاره به نقش سپاه پاسداران در انقلاب اسلامی گفت: سپاه قدس و بسیج همواره خود را هزینه انقلاب اسلامی و مردم کرده و آ‌ن‌ را یک فرهنگ می‌داند زیرا گفتمان امام و رهبری در برابر گفتمان وابسته ایستاد و آن را محکوم کرد و این را تجربه بیش از چهل و دو ساله انقلاب اسلامی نشان داده است.

عبدالله‌پور با تاکید بر اینکه سپاه هیچگاه خود را هزینه جریان‌های سیاسی، افراد و انتخاب شهرداران نمی‌کند، بیان کرد: سپاه و بسیج هیچ گونه ورود مصداقی در انتخابات ندارند و نباید به غوغا سالاری‌های دشمن اعتنا کرد لذا سپاه و بسیج از شاخص‌ها دفاع می‌کنند، اما نه گرایشی به کسی دارند و نه کسی را تخریب می‌کنند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=22736

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها