به گزارش گیل نویس، دکتر آبتین حیدرزاده در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونایی استان گیلان، اظهار کرد: ️شهرستان رضوانشهر تنها شهرستان گیلان است که وضعیت نارنجی کرونایی دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: با توجه به اینکه آمار بیماران کرونایی بستری در بیماستانهای این استان در چند روز گذشته به شدت بالا رفته، این استان از وضعیت نارنجی خارج شده و همه شهرستان های آن به غیر از شهرستان رضوانشهر قرمز است.
وی تصریح کرد: درصورتی که مردم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند و از دورهمی ها و تجمع بپرهیزند امیدواریم در پنج روز آینده شاهد سیر نزولی بیماران کرونایی در استان باشیم.
حیدرزاده بیان اینکه ۲۱۰ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی گیلان بستری شدند، خاطرنشان کرد: درحال حاضر ۸۶۲ بیمار کرونایی در بیمارستان های گیلان بستریاند که افزایش نگران کنندهای دارد.
وی اذعان کرد: ️از این تعداد، ۱۰۸ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی گیلان بستری اند.
پایان پیام/











