تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
8

۲ ورزشکار گیلانی به عضویت تیم ملی والیبال نشسته درآمدند

  • کد خبر : 16215
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۳
۲ ورزشکار گیلانی به عضویت تیم ملی والیبال نشسته درآمدند

۲ ورزشکار گیلانی برای حضور در مسابقات آسیایی ۲۰۱۷ ، به عضویت تیم ملی والیبال نشسته درآمدند.

به گزارش سرویس سیاسی «گیل‌نویس» ، مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان روز یکشنبه گفت: از سوی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان ، اسامی تیم های ملی والیبال نشسته بانوان و آقایان اعلام شد که ۲ ورزشکار نیز از گیلان در عضویت تیم های ملی قرار گرفتند.
سعید علیپور  افزود: بر این اساس ، میثم علیپور ورزشکار گیلانی به عضویت تیم ملی والیبال نشسته آقایان درآمد تا به همره این تیم در مسابقات آسیایی حضور یابد.
وی اظهار کرد: همچنین مهری فلاحی دیگر ورزشکار شایسته استان گیلان ، به عنوان یکی از بازیکنان تیم ملی والیبال نشسته بانوان انتخاب شد تا به همراه این تیم در رقابت های آسیا و اقیانوسیه ۲۰۱۷ حضور یابد.
وی ادامه داد: رقابت های والیبال نشسته قهرمانی آسیا و اقیانوسیه ۲۰۱۷ از روز پنجم تیر ماه سال جاری در کشور چین برگزار می شود و تیم ملی ایران نیز در این دوره از رقابت ها حضور خواهد یافت.
مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گیلان بیان کرد: این رقابت ها جنبه انتخابی مسابقات پاراآسیایی ۲۰۱۸ را دارد و امیدو اریم که میثم علیپور و مهری فلاحی ۲ ورزشکار شایسته گیلانی به همراه تیم ملی والیبال نشسته در رقابت های آسیایی بدرخشند و بتوانند جواز حضور در مسابقات پارا آسیایی را کسب کنند.
در استان گیلان حدود یکصد ورزشکار به صورت سازمان یافته در رشته های ورزشی هیات جانبازان و معلولان ، در ۲ بخش بانوان و آقایان و در رده های سنی مختلف فعالیت دارند.

انتهای پیام / ایرنا

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=16215

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها