به گزارش سرویس اجتماعی «گیل نویس» ، عباس آخوندی ظهر امروز در مراسم افتتاح یک تقاطع غیرهمسطح در رودبار به طول یک هزار و ۲۱۰ متر اظهار کرد: با هدف جلوگیری تلاقی خط ریلی و مسیر جادهای و تسهیل تردد در عبور و مرور محور قدیم منجیلـ لوشان افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه برای پروژه مذکور مبلغ هفت میلیارد تومان هزینه شده است، از پل شاهرود در لوشان به عنوان بزرگترین پل سازه بتنی ریلی کشور و طولانیترین پل ریلی این محور به طول یک هزار و ۵۱۲ متر روی سد منجیل و باقیمانده آزاد راه رشتـ قزوین بازدید کرد.
وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید مذکور با اشاره به وضعیت افتتاح راهآهن قزوینـرشت بیان کرد: امیدواریم تا پایان خرداد تمام ریلگذاری این مسیر به پایان برسد و با فاصله ۴۵ روز پس از پایان ریلگذاری امکان بهرهبرداری از راه آهن رشتـ قزوین فراهم میشود.
انتهای پیام / فارس











