تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
4

استقبال گردشگران نوروزی از موزه میراث روستایی

  • کد خبر : 14052
  • ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۲
استقبال گردشگران نوروزی از موزه میراث روستایی

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان از استقبال گردشگران نوروزی از موزه میراث روستایی این استان خبر داد و گفت: موزه میراث روستایی امروز تعطیل است.

به گزارش سرویس اجتماعی «گیل‌نویس»، رضا علیزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه مسافران و گردشگران نوروزی استقبال خوبی از موزه میراث روستایی استان داشته‌اند، اظهار کرد: این موزه امروز در روز طبیعت تعطیل است و مردم بازدید از این اکوموزه را به ایام دیگر موکول کنند.

وی با اشاره به استقبال مسافران و گردشگران نوروزی از قلعه تاریخی رودخان، تصریح کرد: گیلان از جاذبه‌های گردشگری بسیاری برخوردار بوده و قلعه رودخان یکی از بناهای تاریخی و جذاب گردشگری است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان ماسوله را از دیگر نقاط گردشگری طبیعی استان دانست و که مورد استقبال گردشگران بسیاری از داخل و خارج قرار دارد.

وی از مسافران و گردشگران خواست تا با توجه به روز طبیعت، از فضای سبز گیلان مراقبت کرده و قوانین رانندگی را در مسیر گردشگری قلعه‌رودخان و ماسوله را رعایت کنند.

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=14052

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها