تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
4

۶۰ سورتی پرواز فوق‌العاده نوروزی در فرودگاه سردار جنگل رشت انجام می‌شود

  • کد خبر : 13722
  • ۰۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۵
۶۰ سورتی پرواز فوق‌العاده نوروزی در فرودگاه سردار جنگل رشت انجام می‌شود

معاون عملیات هوانوردی اداره کل فرودگاه‌های گیلان با اشاره به آمادگی فرودگاه سردار جنگل در ایام نوروز گفت: ۶۰ سورتی پرواز فوق‌العاده داخلی از ۲۸ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶ انجام می‌شود.

به گزارش سرویس اجتماعی «گیل نویس»، جعفر منفردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: با توجه به ایام نوروز و حجم زیاد مسافران، تدابیری در فرودگاه سردار جنگل گیلان انجام شده و گروه‌های کشیک به‌صورت فعال حضور دارند و کشیک‌ها طوری برنامه ریزی شده تا در این ایام خللی در پروازها به‌وجود نیاید.

معاون عملیات هوانوردی اداره کل فرودگاه‌های استان گیلان تصریح کرد: در فرودگاه سردار جنگل گیلان، تعدادی افراد زبده با لباس مشخص به‌عنوان پاسخگوی مسافر حضور دارند تا گردشگران را راهنمایی کنند.

وی با اشاره به اینکه قبل از ایام نوروز در جلسه تسهیلات نوروزی با سازمان‌ها و دست اندرکاران مستقر در فرودگاه جهت انجام همکاری، برنامه ریزی‌ها و توصیه‌های لازم جهت افزایش همکاری‌ها برگزار شد گفت: با همکاری سازمان گردشگری استان، داخل ترمینال فضایی برای آشنایی گردشگران با گیلان فراهم شده است.

منفردی با بیان اینکه ۶۰ سورتی پرواز فوق العاده داخلی از ۲۸ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶ برقرار است از آمادگی فرودگاه سردار جنگل در ایام نوروزی خبر داد و افزود: نخستین پرواز خارجی رشت به ایروان روز یکشنبه ۲۹ اسفند از فرودگاه سردار جنگل رشت به مقصد ارمنستان انجام شد.

معاون عملیات هوانوردی اداره کل فرودگاه‌های استان گیلان اظهار داشت: پرواز رشت به ایروان در روزهای ۵ و ۱۱ فروردین، فرودگاه سردار جنگل  را به مقصد ایروان ارمنستان ترک می‌کند و در مجموع ۳ پرواز خارجی در ایام نوروز برقرار است.

وی با اشاره به اینکه مسیرهای پروازهای داخلی مشهد، کیش، تهران و عسلویه توسط شرکت‌های هواپیمایی مختلف در فرودگاه سردار جنگل دایر است خاطرنشان کرد: بخش بازرگانی، نظارت دقیقی از نظر قیمت و کیفیت روی توزیع مواد غذایی و بهداشتی و دیگر اقلام عرضه شده در فرودگاه دارد.

منفردی با تاکید بر اینکه طبق قوانین سازمان هواپیمایی کشوری در صورت تاخیر پروازها بالای ۲ ساعت، پذیرایی گرم از مسافران باید توسط شرکت هواپیمایی صورت گیرد گفت: کارکنان فرودگاه نظارت کاملی روی نحوه کترینگ فرودگاهی دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://gilnevis.ir/?p=13722

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها