آموزش وردپرس

آستانه‌اشرفیه معدن بادام زمینی ایران

به گزارش سرویس اجتماعی «گیل‌نویس» و به نقل از تسنیم، هرساله همزمان با فصل برداشت بادام زمینی در آستانه اشرفیه، جشنواره بادام زمینی نیز در این شهرستان برگزار می‌شود.

آستانه اشرفیه شهری است که تمام ایران آن را به بادام زمینی‌اش می‌شناسند و با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی زیرکشت این محصول، ۹۰ درصد از سهم تولید بادام زمینی کشور را به خود اختصاص داده است.

بادام زمینی گاهی با نام “پسته شامی” نیز معرفی می‌شود اما تفاوت عمده‌ای میان این محصول با پسته است و آن هم اینکه پسته را می‌توان به‌صورت خام مصرف کرد اما بادام زمینی به صورت پیله‌های‌تر تولید شده و پس از برشته کردن قابل استفاده است.

در شهرستان آستانه اشرفیه، بادام زمینی پس از آنکه به‌صورت پیله‌های‌تر از کشاورز خریداری می‌شود در کارخانه و به‌وسیله موادی مانند نمک برشته و فرآوری شده و در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد.

صنعت کاشت و برداشت بادام زمینی در آستانه اشرفیه ۷ هزار خانوار موقعیت شغلی ایجاد کرده است که ۴ هزار خانوار به‌طور مستقیم و ۳ هزار خانوار در زمینه فرآوری این محصول مشغول به کار هستند.

با عبور از مزارع کاشت بادام زمینی در آستانه اشرفیه شاهدیم که زنان خانواده در کنار فرزندانشان با تلاشی خستگی ناپذیر مشغول به برداشت این محصول و آماده‌سازی برای ارسال به کارخانه هستند.

وقتی برای تهیه گزارش به مزارع آن‌ها رفتم با گشاده رویی و میهمان نوازی، همانطور که مشغول به برداشت و جمع آوری محصول بودند به من خوش آمد می‌گفتند و مرا به دیدن محصولشان دعوت می‌کردند‌‌.

به گزارش تسنیم، از خواص بادام زمینی می‌توان به دارا بودن پروتئین، ویتامین B3، چربی‌های غیراشباع، ویتامین E، آنتی اکسیدان، منیزیم و پتاسیم اشاره کرد که سبب جلوگیری گرفتگی عضلات و تنظیم فشارخون می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلا